Voor een van mijn beste, jarige, vriendinnen trokken we met z’n allen naar de Sahara in Lommel. Die plek stond al lang op haar verjaardagslijstje. Als er één ding is waar we allemaal tekort van hebben, en dus een extra groot cadeau is, dan is dat volgens mij wel ‘tijd’. Mocht je dus nog niet weten wat geven met de feestdagen… Tijd! Uitstapjes! Samen iets gaan doen! Herinneringen maken!

img_5982

En boy oh boy… Wat was die Sahara beeldschoon!

img_5998

Er lag zelfs al ijs op het water. Berekoud maar zonnig: mijn allerfavorietste favoriete winterweer.

img_6012

De uitkijktoren, die er pas van 2015 staat, mag je echt niet missen! ’t Is dat er twee hoogtevrezers beneden bleven, anders had ik dat het perfecte plekje gevonden voor onze outdoor apéro.

img_6013

Check dat uitzicht!

img_6017

Zie je de schaduw van de toren?

img_6025

De beste cadeautjes hebben bubbels! En Minions-taart! En onnozele dansjes. En vrienden, véél vrienden!

img_6028

img_6105

En een geweldige slide, natuurlijk. Wiehiew!

img_5980

img_6042

Zoeken naar paddenstoelen (is het een melkzwam?) met zo’n tof Compact gidsje: perfecte bezigheid voor nieuwsgierige kinders.

img_6032

En na al dit moois moest de Sahara zelf, de zandvlakte, nog komen… Die zag er zo uit. Als ik Engels zou spreken, dan was ik flabbergasted geweest:

img_6051

img_6055

img_6056

We deden de korte kinderwandeling van nog geen drie kilometer omdat we pas na de middag arriveerden en de zon rond vieren alweer begon te zakken maar iedereen was unaniem… Schoon, echt schoon, voor herhaling vatbaar en veel te kort. Dus we zullen nog eens terug moeten.

  • We startten aan sporthal de Soeverein en volgden de kortste wandeling.
  • Aan de uitkijktoren staat een picknicktafel en is ook de slide. Onderweg kwam je ook twee speeltuintjes en een vogelkijkplekje tegen.
  • Na de wandeling reden we naar taverne De Lossing, een paar minuten verderop met de auto, waar het haardvuur heerlijk brandde. Ik denk niet dat er chips was, maar er waren borrelhapjes en dat is misschien nog beter! (als je geen chocomelk bestelt, hehe.)

 

3 reacties op “Outdoor apéro aan de uitkijktoren van de Sahara

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s