De jaarlijkse aaneenrijging van feesten en festiviteiten is voor sommigen al achter de rug. Anderen hebben nog een paar familiefeesten tegoed. Een gouden tip voor al wie opkijkt tegen het urenlang tafelen tot je niets anders meer kunt dan nog verder onderuitgezakt in de zetel te gaan hangen: voeg een extra gang toe aan je feestdiner – een wandelgang! 

img_6149

Wij gingen dit jaar tussen de hapjes en het hoofdgerecht een uurtje op pad. (Ken jij trouwens een hippere 70-plusser dan mijn mama? Check die sneakers! Hihi.) Gelukkig heeft mijn nieuwe schoonbroer daar een perfect plekje voor in zijn achtertuin.

img_6356

En zo kwam het dat we met een twintigtal feestvierders vlotjes de Kerstdag doorstapten. Of beter: rasechte geluksvogels, een hele zwerm ervan! We gunden onszelf de tijd voor wat gebabbel, flink wat frisse buitenlucht én -bonuspunten- we kregen zelfs ons trosje pubers even vanachter hun tablet vandaan. 🙂

img_3438

img_6152

Toegegeven, onze allerliefste, kleinste kleuter van drie kon (wilde, haha) het tempo van de groep niet altijd aan, maar hey. Met wat afleiding van afwisselende grote mensen, een paar sterke armen/schouders en wat trucjes uit omi’s trukendoos lukte dat toch prima.

img_6164

img_6167

img_6170

Na een dik uur kwamen we helemaal rozig en opgewekt weer aan en waren we klaar voor de rest van het eten – soep, hotdogs en een winterbarbecue dit jaar, soms moet een mens het niet ingewikkelder maken dan het is.

 

Dikke hoera en fa-la-la-la-laaa voor feestjes zoals deze!

 

2 reacties op “Weg met de feestindigestie: vier je familiefeestje in het bos!

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s