Er zijn twee soorten mensen: mensen die niet begrijpen dat iemand ooit vrijwillig op dauwtrip zou gaan – en mensen die niet begrijpen dat je dat niét zou willen doen. Het is geen staatsgeheim dat ik bij de tweede categorie hoor.

Een dauwtrip kon niet ontbreken in de lijst van inspirerende trips die ik jullie als Chief Adventure Officer voor A.S. Adventure mag voorschotelen. Wie nog redenen/excuses/duwtjes in de rug* zoekt voor zo’n dauwtrip, mag er hier enkele uit het rijtje kiezen:

*schrappen wat niet past

  • Eén: kies een dag uit met een béétje helder weer en je maakt kans op de absolute Bonusprijs Der Dauwtrippers: een pracht van een zonsopgang.

Gratis tip: check op voorhand het uur waarop de zon opkomt en zorg dat je tegen die tijd op een open plek, bij voorkeur aan het water, bent.

  • Twee: soms vind je gewoon geen ander moment in je agenda om bij te praten met je vriend(inn)en. Op een dauwtrip is er alleen maar rust en ruimte en tijd – vaak een luxe in deze drukke tijden.
  • Drie: tegen de tijd dat andere mensen nog maar juist wakker worden, heb jij alweer een paar machtige herinneringen extra in je hoofd – een boost voor de rest van de dag. Wat zeg ik, wéék!
  • Vier: samen ontwaken met Moeder Natuur is magisch.
  • Vijf en zes: die eerste koffie smaakt veel beter als je hem écht hebt verdiend. Hetzelfde geldt voor de koffiekoeken. 🙂

Komaan… Just DEW it!

Lees meer over die keer met die machtige zonsopgang aan het Schulensmeer en onze magistrale dauwtrip in Averbode.

Alweer een massive shout out naar Lucid voor de prachtbeelden.

2 reacties op “Zes redenen waarom je dringend eens die dauwtrip moet regelen

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s