Op zondag 16 juni is het zover.

Dan wordt mijn nieuwe boekenbaby Het zeeboek voorgesteld aan het grote publiek in het prachtige Zwin Natuur Park. (Exact acht jaar nadat ik mijn eerste échte baby vasthield, trouwens, maar dat terzijde.)

Kom jij ook mee vieren? Topidee! Je wordt die middag getrakteerd op een heus Zeeboekparcours door het Zwin.

Aan de verschillende haltes op het parcours ontmoet je zeewierexperts, schelpenkenners, Mike van Rewilding komt bushcraften, er is een chill zone met relaxzetels van AS Adventure, Wouter de wandelende vogelencyclopedie ontvangt je in de vogelkijkhut en nog veel meer…

Heb jij thuis zelf een strandvondst of schelp waarvan je benieuwd bent wat het is? Breng je bijzondere vondst mee en laat hem checken door onze schelpenexpert, misschien heb je wel een prehistorisch fossiel in handen!

Je kan ook zout- en zoetwaterleven bekijken door een grote microscoop. En aan het einde van dat parcours… zit ik. Kom zeker even hallo zeggen. 🙂

Iedereen die op zondag 16 juni naar Het zwin Natuur Park afzakt, is van harte welkom op het parcours. Slimme tip: als je op voorhand online je ticket(s) koopt, krijg je korting op de toegangsprijs!

Zo. Dan ga ik nu verder in spanning aftellen. Hopelijk tot snel!

Een reactie op “Het zeeboek komt eraan!

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s