Er waren eens vier zalig zotte vriendinnen die besloten mee te doen aan Expeditie Natuurpunt, waarbij tientallen teams van vier leden geld inzamelen voor hun goede doel: een natuurgebied van Natuurpunt.

Als wederdienst voor de zee, omdat ik zonder die machtige Noordzee nooit Het zeeboek had kunnen maken, kozen we voor de Warandeduinen in Middelkerke. Alleen al omdat Middelkerke ooit op dat mysterieuze schiereilandje Testerep lag is het de perfecte symbolische keuze. (Meer over dat bizarre eiland Testerep in Het zeeboek.)

Maar om geld in te zamelen voor het goede doel heeft een mens natuurlijk sponsors nodig! Véél sponsors! En daar kan jij er één van zijn.

Team Zondag Bosdag • Zondag Zeedag sponsoren kan op twee manieren:

  1. Koop een set van deze 5 kaartjes met exclusieve tekeningen van Het zeeboek, voor 10 euro (+ ev. 1 euro verzendkost binnen België). Bestellen kan via een mailtje naar mij: sarah@sarah-devos.be.

2. Gooi er wat harde cash tegenaan op onze teampagina en doneer daar je geld.

Je ziet dat we nog flink wat dukaten kunnen gebruiken, want we moeten minstens 1500 euro binnenhalen. Komaan, geef onze all girls squad een duwtje in de rug. You know you want it.

In ruil gaan wij een weekend afzien voor het goede doel: op zaterdag 22 juni stappen we 40 kilometer door de Kempen en op zondag 23 juni gaan we 25 kilometer kanovaren. (Yikes! Slik.)

Gouden tip voor wie het hele verhaal wilt mee beleven: volg ons dat weekend op Instagram voor leedvermaak en mental support.

Eeuwige dank zal uw deel zijn. Wish us luck!

Foto’s van onze geweldige team coach Katleen Willaert van Lucid.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s