Goed nieuws! Om te vieren dat het over een maand Week Van Het Bos is, geef ik een Zondag Bosdag weg, samen met mij en het busje!  

Laat hieronder snel weten aan wie jij het gunt om eens een hele dag door te brengen in het bos of post het op de Instagram of Facebookpagina van Zondag Bosdag • Zondag Zeedag.

Ik pik de winnaar(s) op met het busje en we trekken naar het groen voor een zalige dag buiten. Op ‘t gemak. Koffietje. Lekker lunchke in het bos. En natuurlijk een stevige wandeling, of wie weet zelfs een dauwtrip? Alles ligt nog open. 

Wie nomineer jij? Vergeet er vooral niet bij te vertellen waarom. De jury (ik) is namelijk compleet subjectief en beïnvloedbaar met mooie, grappige of persoonlijke verhalen en redenen. 

3, 2, 1… GO! 

Wedstrijdvoorwaarden:

* er is plaats voor 1 tot max 3 passagiers in de bus
* binnenkort kies ik helemaal subjectief wie meegaat op de trip
* voorkeurdatum om op pad te gaan valt in de Week van het Bos (13-20 oktober) maar kan in overleg veranderen
* je mag zelf ook meegaan, maar dat is geen vereiste

4 reacties op “GIVE AWAY: wie wens jij een Zondag Bosdag toe?

  1. Ik nomineer Sofie van Sofinesse.be en haar gezin. Ik ken hen niet persoonlijk, maar wat zij het afgelopen jaar hebben moeten verwerken, is voor iedereen teveel. Dit weekend beviel ze na amper 26 weken van haar zo gewenste dochter, het is onzeker of alles goed komt. Sofie en haar gezin verdienen heel veel verwennerijen zoals een dagje in het bos. Het busje zal te klein zijn voor hen allemaal, maar daar vinden jullie vast iets op.

    Like

  2. Ik nomineer de eerste ministers van de Vlaamse en federale regering en/of de ministers van milieu. Tijd dat de politiek eens aan den lijve ondervindt waarom ze dringend een andere koers moet varen.

    Like

  3. Ik nomineer André Cockx en Liesbet Cockx die zichzelf wegcijferden en 24u/24u gezorgd hebben voor hun terminaal zieke vrouw/mama Lea zodat ze tot haar laatste dag thuis is kunnen blijven. André en Liesbet houden allebei enorm van de natuur en een dagje de zinnen verzetten en wat uitwaaien zal hen veel plezier doen….

    Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s