Hij is er, hij is er! Na uuuuuren tekenen, bedenken en uittesten is het me gelukt: Expeditie Natuur, mijn jongste boekenbaby ligt in een boekhandel near you.

In het boek vind je 52 zoektochten, waarvan ik er al vier cadeau heb gegeven, hier op de blog. De eerste zoektochten bedacht ik toen ik wanhopig op zoek was naar manieren om mijn eigen dochters, toen nog kleuters, mee naar buiten te krijgen. Want eens ze daar waren, vonden ze het allemaal leuk, maar de drempel om ze de deur uit te krijgen was soms torenhoog. Enter: leuke, grappige, en soms ook héle vieze zoektochten waardoor het echt fun wordt om samen naar buiten te trekken. En kijk, nu heb ik er een heel boek van gemaakt.

Hoe het begon. 🙂

De zoektochten zijn niet gelinkt of gebonden aan een plaats. Sommige zijn wel eerder zee, andere weer typisch bos en nog andere zijn ideaal voor in de winter of regen, maar doorgaans kun je elke tocht uit het boek op gelijk welke plek uitproberen.

Het boek is er echt eentje om mee op pad te nemen. Je kunt me niet blijer maken dan door in het boek te kribbelen, dingen af te vinken, de zoektochten eruit te scheuren, het boek te beduimelen en het te gebruiken tot het uit elkaar valt. Deel je avonturen met de zoektochten zeker met #zondagbosdag en #expeditienatuur. Ik ben superbenieuwd naar wat jullie ervan vinden!

Expeditie Natuur ligt vanaf 25 mei in alle boekhandels, in sommige winkels zelfs vandaag al.
PS: Shop local!

Oh ja, als je het boek leuk vindt en een recensie achterlaat op bol.com maak je me natuurlijk ook héél blij.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s