Yes! Ze zijn klaar: zes zalige zoektochten om mee op pad te gaan. Zes verschillende expedities, elk met hun eigen insteek.

Zoektochten zijn hier namelijk altijd een hit. En hey, alle manieren om kinderen vooruit te krijgen zijn welkom, toch?

Bij sommige, zoals de bijna-hetzelfde-zoektocht en de herfstzoektocht, krijg je een sneak preview van de tekeningen zoals ze in Het bosboek staan. Deze en de d’Ardennen-zoektocht zijn trouwens niet alleen leuk voor kleine, maar zeker ook voor grote mensen.

Andere zoektochten, zoals de kleurenexpeditie en de tegenstellingenzoektocht, laten je op een heel andere manier naar je omgeving kijken. Zelfs voor de grote mensen die meestappen een hele fijne ervaring.

De d’Ardennen-zoektocht is er eentje om diep in de bossen te doen. Maar ik heb zo’n vermoeden dat de slijmerige, stinkende, vieze jakkiedingenzoektocht, om een of andere duistere reden de populairste zal zijn (en niet alleen bij de kleintjes ;).

Download vandaag nog je favoriete gratis zoektocht en trek het bos in! Of ga ergens anders naartoe, want de meeste zoektochten werken overal: aan zee, onderweg, op de heide, in het park vlakbij, in je tuin…

Ga je ermee op stap? Geef je foto de hashtag #zondagbosdag op Instagram, of deel je leukste foto’s op de Facebookpagina van Zondag Bosdag.

Veel plezier ermee!

12 reacties op “Gratis download: zes zalige zoektochten

  1. Uw zoektochten zijn simpel, praktisch en zo leuk!!! Danku om deze te delen. ik zal alvast op zoek gaan naar je bos en zee-boeken!!!

    Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s